Aktiviteter

Søndagsgudstjenester

Tid: Hver søndag kl. 11:00

På søndagsgudsjenesten samles hele forsamlingen til forkynnelse og tilbedelse. Det er lovsang, bønn og preken, og første søndag i måneden er det nattverd. Etter møtet er det som regel kirkekaffe med noe å bite i.

Under gudstjenestene er det eget opplegg for barn fra 0-15 år: 

  • Søndagsskolen er for barn fra 4 år til og med 2.klassetrinn.
  • Tweens-gruppa er for barn fra 3. til og med 10. klassetrinn.
  • Lillesøndag er for barn fra 0 - 3 år.
    • Disse samlingene åpner med en kort andaktsstund, før mesteparten av tiden vies til lek. Her er det også mulig for foreldre å følge møtet uten å være redd for at barna forstyrrer.

Dette er samlinger med systematisk trosopplæring for barna, og et sted for bygging av relasjoner og tilhørighet til vår forsamling.  

Se semesterplan.

Lørdagsmøter

Tid: Hver lørdag kl. 19:30 (bønnemøte fra 19:00)

Hver lørdagskveld samles Betania Ung til møte kl. 19:30. Møtene er rettet mot studenter og unge voksne, og inneholder lovsang, preken og forbønn. En gang i måneden er det nattverd på møtet. Før møtet, kl. 19:00, er det bønnemøte der alle er velkommen. Etter møtet er det kafé til inntekt for misjonsprojektet.

Se semesterplan.

 

Bibelgrupper og foreninger

Misjonsforeningene er sentrale i Misjonssambandets historie. I dag brukes gjerne begrepet «bibelgruppe» om disse foreningene. Som menighet samles vi jevnlig i mindre grupper for å lese Bibelen, be og dele liv. Noen av gruppene samler også inn penger for å støtte misjonsarbeidet i organisasjonen. 

Hvis du ønsker å bli med i en forening eller bibelgruppe, ta kontakt med pastor Eivind Hugdal Sakseide. Epost: esakseide@nlm.no

 

Bibelkveld

Tid: Første torsdag i måneden kl. 19:00 - 21:30

Bibelundervisning, i samarbeid med NLM Stjørdal Forsamling.
For tiden underviser vi over temaet "Jesus gjennom Bibelen". 

 

Laudate

Tid: Annenhver mandag kl. 19:00 - 21:00 (partallsuker)

Vi er et kor som også ønsker å fungere som en tjenestegruppe i Betania Ung gjennom å delta på lørdagsmøtene og arrangere sangkvelder og lovsangskvelder. På denne måten håper vi å løfte fellessangen i Betania til Guds ære på en litt annen måte enn vi gjør ellers.

Koret er for deg som er glad i å synge, og som ønsker å formidle det vi tror på gjennom musikken. Det er ingen opptaksprøve og du trenger ikke å kunne lese noter. Koret blir delt i fire stemmegrupper, og vi synger ulike sjangere. Du finner mer info om dato for øvelser og opptredener i facebookgruppa "Betania Ung Kor". Velkommen til å bli med oss!

 

Tirsdagstreff

Tid: Siste tirsdag i hver måned kl. 11:30

På tirsdagstreffet ønsker vi å forkynne Guds ord, gjennom tale, vitnesbyrd og sang, til frelse og oppbyggelse. Det er fokus på å formidle misjonsinformasjon, skape et trygt fellesskap og gode relasjoner og være et sted der det går an å komme for noen som ikke er faste medlemmer i forsamlingen

Kontaktperson:

Eivind Hugdal Sakseide 922 86 555
Epost: esakseide@nlm.no

 

Strikkekafe i Betania

Tid: Første tirsdag i hver måned kl. 18:00 - 20:00

Strikkekafé er et sosialt møtepunkt for alle som vil være med. Kom med eller uten håndarbeide for sosialt samvær, kaffe/te og noe å bite i.

 

Betaniafotball på Eberg

Tid: Hver søndag kl. 18:00 - 19:30

Hjertelig velkommen til innefotball med Betania på Eberg skole kl. 18-19.30 på søndager. Dette er for alle i Betania. Se facebook for eget arrangement hver uke.

 

Cantaremos

Tid: Ca. annenhver onsdag kl. 19:00 - 21:30

Cantaremos er et blandakor for alle som liker å synge! Vi har glade sangere i alderen 20-65 år. Foruten å øve, tar vi også god tid til mat og sosialt fellesskap!

Hjertelig velkommen til å bli med!

Kontaktperson: 

Bertil Halsen 976 75 502 (leder)

bertil.halsen@gmail.com

 

Babysang

Sangfellesskap for store og bittesmå.

Velkommen til sangfellesskap for store og små.

Ta med egen niste, så byr vi på kaffe/te etter samlingen.

 

Samlivskurs: 7 kvelder om å være to

Betania Misjonsforsamling, Trondheim Frikirke, Betel Pinsemenighet, Salem Menighet og Trondheim Samtalesenter inviterer til samlivskurs.

Hva er Samlivskurset?
Samlivskurset tar opp syv av de viktigste sidene ved ethvert samliv mellom mann og kvinne. Kurset er designet for å være til hjelp for ethvert par, uansett livssyn, som ønsker å utvikle, forbedre og styrke sitt forhold.

Hvordan foregår kurset?
Kurset består av undervisning og individuelt arbeid der det enkelte par skal arbeide med spørsmål som undervisningen tar opp.

Hvilke emner blir tatt opp?
Det blir undervist i følgende emner- i denne rekkefølgen
- Å bygge et sterkt fundament
- Kunsten å kommunisere
- Konflikthåndtering
- Tilgivelsens betydning
- Foreldre og svigerforeldre
- God sex
- Kjærlighet i praksis

Hvordan er en kurskveld lagt opp?
Vi begynner kl.19.00 med middag med påfølgende undervisning og bearbeidelse av stoffet som blir presentert. Dette er en kveld hvor hvert enkelt par skal få ta imot noe godt, både for hode, hjerte og mage. Parene skal ikke ha gruppesamtaler med andre par, men arbeide hver for seg. Kvelden avsluttes kl 21. 30.

Mer informasjon
Gå inn på Trondheim samtalesenter sin nettside: http://www.trondheimsamtalesenter.no/samlivskurs-over-7-kvelder/ eller kontakt pastor Eivind Hugdal Sakseide.

 

Powered by Cornerstone