Tjeneste

Bak et lørdagsmøte står det mennesker med forskjellige tjenester. Vil du bli med?

Vi ønsker å være en menighet ledet av Gud, til hans ære. Gud gir oss evner og nådegaver som vi kan bruke til å tjene Han, og hverandre. I BetaniaUng finnes det flere ulike tjenestegrupper - de fleste har en oppgave knyttet til lørdagsmøtet vårt. Du får en god oversikt under.

Lurer du på om du skal bli med? Det er bruk for deg, og en tjeneste er også en god arena for å bli kjent med andre.

Kom i gang med å fylle ut dette skjemaet, så hjelper vi deg videre.

 

Tjenester:

Lovsang: Glad i å synge eller spille et instrument? Velkommen til å være med i et av våre lovsangsteam! Vi leder menigheten i tilbedelse, og ønsker å fokusere på Gud og ære Han gjennom musikken.

Kåffiania: Er du glad i å lage mat, og å snakke med nye folk? Du er hjertelig velkommen til å være med i kafégruppa! I Betania Ung har vi vår egen kafé som serverer både middager, drikker og søtsaker etter hvert lørdagsmøte. Og alt går til inntekt for misjonsprosjektet vårt! Vi ønsker å tilrettelegge for et godt felleskap, og at vi kan bli kjent med hverandre etter møtene. Her er Kåffiania viktig for å skape en trivelig atmosfære.

Vertskapsteam: Har du lyst til å være med å gjøre Betania til et godt sted å komme? Vertskapsteamets hovedoppgave er å få andre til å føle seg velkomne, før og etter møtet. Vi lager kaffe og ønsker folk velkommen når de kommer, og er tilgjengelige for spørsmål hele kvelden om det skulle være noe. Velkommen i gjengen!

Teknikk: Teknikkgruppa styrer teknikken i Betania - vi drifter lyd, lys og bilde. Lydgruppa har ansvar for lyden under møtene, og er med på øvelsen med lovsangsteamet i forkant av møtet. Skjermgruppa har ansvar for prosjektor og lys. 

Bønn: Bønn er noe av det viktigste vi kan drive med i en kristen forsamling. Hver lørdag kl 19:00, i forkant av lørdagsmøtet, er det bønnemøte i Betania Ung. Vi legger menigheten og byen i Guds hender. Under hvert lørdagsmøte er det tilbud om forbønn og samtale. Du er hjertelig velkommen, både til bønnemøte, og forbønn og samtale!

Møteledelse: Møtelederne planlegger, gjennomfører og leder møtene på lørdager.

Grafisk og media: Vi bruker interessene våre til å produsere materiale som kan løfte arbeidet i BetaniaUng, gjennom video, musikk og bilder!

Tolking: Vi ønsker at møtene våre skal kunne forstås av alle, og har derfor en tjeneste hvor en oversetter møtene direkte til de som trenger det, fra norsk til engelsk. 

Sosialgruppa: Sosialgruppa er med på å arrangere quiz, lek eller andre sosiale ting etter lørdagsmøtene.

Søndagsskole: Vær med som leder for barna på søndagsmøtet. Dette er en viktig målgruppe, og en fin måte å få øvd seg på å fortelle om Jesus til andre.

Barne- og ungdomsarbeid: Ønsker du å delta i barne- og ungdomsarbeid? Gjennom Betania Ung er det mye spennende arbeid du kan være med på. Vi trenger ledere på leir, og folk som ønsker å besøke lokale barne- og ungdomslag i regionen. I tillegg har Betania ungdomsarbeidet Connect som trenger ledere. Medlemmer i Betania er også med som ledere på den kristne discordserveren FreeZone, hvor barn kan være del av et trygt nettmiljø når de spiller.

UT-gruppa: Vær med å vitne om Jesus eller besøk menigheter i området, eller annet diakonalt utadrettet arbeid!

 

 

Powered by Cornerstone