Betania Trondheim

Betania er et kristent fellesskap som driver aktivt arbeid innenfor alle aldersgrupper. Du er hjertelig velkommen hos oss!

Hovedforsamling

Hovedforsamlingen samles til gudsteneste hver søndag kl. 11. Dette er for hele forsamlingen, unge, eldre og alt imellom. Her er det også eget opplegg for barn og unge, bl.a. søndagsskole. Etter gudstenesten er som regel kirkekaffe og mulighet for å bli igjen og slå av en prat. 

Betania Ung

Studentmenigheten Betania Ung arrangerer faste møter hver lørdagskveld kl. 1930.  I tillegg er det bønnemøte kl. 1900, like i forkant av lørdagsmøtet. På lørdager møtes hovedsakelig folk i alderen 18-35 år, og ikke bare studenter. Du er uansett hjertelig velkommen! Etter møtene er det mulig å kjøpe seg noe godt i kaféen vår til inntekt for misjonsprosjektet. 

I tillegg vil vi å legge til rette for at alle kan være med i ei bibelgruppe. Bibelgruppen er et lite felleskap hvor en møtes hjemme på hyblene til hverandre. Ta kontakt med oss hvis du ønsker mer info eller vil bli med i ei slik gruppe!

Hvem er vi?

Betania Misjonsforsamling i Trondheim (stiftet i 1901) er tilsluttet misjonsorganisasjonen Misjonssambandet. Misjonssambandet er en misjonsorganisasjon som driver et omfattende arbeid i Norge og 11 andre land i tre verdensdeler. I likhet med Misjonssambandet bygger Betania Misjonsforsamling sin virksomhet på Bibelen og på Den evangelisk-lutherske kirkes bekjennelse.

Powered by Cornerstone